Ce trebuie să iau la mine la sală?

Astăzi o să vă prezint obiectele necesare în momentul în care intri în sală.

1. Maiou
Poate a-ți prefera un hanorac, o bluză sau un tricou, dar eu îți recomand un maiou deoarece comoditatea oferită de acest articol vestimentar este de dorit în timpul efectuării exercițiilor fizice. Sper să nu spuneți „dar eu nu sunt așa bine făcut, nu pot purta, mi-e jenă”. Am mai discutat asta într-un alt articol pe care îl găsiți AICI.

2. Pantaloni scurți

Pantalonii scurți, lejeri și făcuți dintr-un material comod și subțire. De ce să alegi pantaloni scurți în schimbul pantalonilor lungi? Deoarece, vei avea o mobilitate mai crescută, mobilitate de care vei avea nevoie cu siguranță.

(da-ți click pe imagine și puteți cumpăra acest produs sau altul dintr-o gamă largă)

3. Adidași

Nu teniși, nu pantofi, nu alte tipuri de încălțăminte. Ci adidași specifici pentru sport, acei adidași pe care îi numeam când eram mic „adidași cu toc”, nu înțelegeam de ce cineva ar purta adidași cu talpa atat de groasă. Apoi am aflat că comoditatea și integritatea oferită de acest tip de adidași este de neînlocuit. Adică integritate? Adică la un moment dat o să vă doară îngrozitor talpile după purtarea îndelungată a încălțămintelor cu talpa subțire, dar ei îți vor diminua total riscul apariției acelei dureri.

(da-ți click pe imagine și puteți cumpăra acest produs sau altul dintr-o gamă largă)

4. Sheaker

Chiar de vei consuma ori nu, proteine, creatina etc. acesta este de neuitat. Crede-mă hidratarea este vitală într-un antrenament,iar după antrenament vei avea nevoie cu siguranță de apă.

(da-ți click pe imagine și puteți cumpăra acest produs sau altul dintr-o gamă largă)

5. Mănuși

Mănușile sunt mai vitale decât apa, vă asigur de acest lucru, probabil că la început vi se vor părea nefolositoare, dar pe parcurs ve-ți observa faptul că vă vor apărea bătături dureroase ce vă vor împiedica sa strânge-ți gantera sau alt aparat. În afară de asta, majoritatea transpiră destul de mult pe parcursul unui antrenament, gândiți-vă cât poate fi de dificil să ții bara existând chiar riscul unei accidentări.

6. Prosop

Da, aveți nevoie de prosop din două motive.
1. E necesar în momentul în care va puneți cu spatele la un aparat, sau va întindeti pe o banca, deoarece va fi un gest de needucați neutilizarea acestuia, gândiți-vă că voi transpirați destul de mult, iar acel aparat va mai fi folosit de multe alte persoane, sau dacă voi găsiți asemenea persoane, cu ajutorul prosopului nu ve-ți mai fi nevoit să vă puneți spatele pe ceva lipicios și umed.
2. Deoarece o să transpirați o groază și o sa aveți nevoie ca din când în când sa vă ștergeți. Bineînțeles, o să aveți nevoie dacă aveți un antrenament bine adecvat ce vă v-a forța într-un fel sau altul sa transpirați.

9. O gustare

Eh, o sa îmi spui, pentru ce? Nu fac exerciții cu gustarea. Asa e, dar după antrenament ve-ți avea o poftă de mâncare nemaivăzută, repet dacă antrenamentul va fi pe cinste.

(da-ți click pe imagine și puteți cumpăra acest produs sau altul dintr-o gamă largă)

10. Bunul simt

Acesta va trebui sa îl luați mereu, dar nu îl ve-ți putea achiziționa din vreun magazin. Este jenant să râzi de cineva doar din simplul motiv că nu știe cum sa execute un exercițiu. Este de plâns dacă nu folosești cum se cade o baie. Este de neiertat să începi să faci exerciții la un aparat când vezi că un om nu mai face un exercițiu, dar totuși e aproape lipit de aparat, se numește pauză între seturi, asa că ar fi bine sa întrebi. De asemenea, este ridicol să îți întinzi ochii după femei în timpul antrenamentului. Concentrează-te, căci ele te vor ignora deoarece își vor vedea de antrenament. Mai exact ești acolo pentru antrenament, mai apoi poți ieși la un local și să găsești destul de multe femei încât nu le vei face față și în plus, ești sigur că vrei sa abordezi o femeie transpirat?

11. Cheful

Cheful trebuie mereu ținut la tine, a fost dovedit în unele proiecte psihologice că atunci când omul își impune o plăcere în ceea ce face, rezultatele sunt mai mari. Așadar vă recomand să intrați în sală cu supradoză de curaj și de chef.

Dacă articolul meu va fost pe plac sau chiar va ajutat vă rog să mă ajutați cu un mic share!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: