Primi pași în sala de sport

Pentru fiecare sportiv, amator sau profesionist, acel moment e incomparabil și unic în lume.
Pentru mine, e o amintire ce îmi bântuie gândurile până și în acest moment. În prima zi, am pășit în sală cu o oarecare sfială. Tot în acea zi, înțelesesem ca pășesc într-o nouă lume nedescoperită de mine, încă. Mi-am dat seama că lumea respectivă îmi impune reguli cu o strictețe desăvârșită, reguli ce mi-au format mai târziu caracterul de sportiv. Mai târziu am înțeles faptul că sala poate fi și un loc social, reușind să-mi fac prieteni de pretutindeni prin intermediul competițiilor sportive. Am cunoscut persoane pe care le-aș fi ascultat zile întregi poveștile ce slăveau sportul respectiv,dar nu aceste persoane m-au ajutat cel mai mult. Cel mai mult m-au ajutat să mă ridic persoanele rele, cele ce-și afișau invidia și ura în lipsa mea, și zâmbetul în prezența mea. Acele peroane m-au împins de la spate, m-au motivat să le dovedesc că la final voi fi cu mult peste ei, iar ei vor rămâne doar cu invidia.
Țin minte, cu drag, dificultatea antrenamentelor obositoare ce reușeau să mă facă să arăt de parcă aș fi făcut un duș.

Citește și: Febra musculară și cum puteți trece mai ușor peste ea

Totuși, antrenamentele istovitoare nu m-au afectat, ba din potrivă m-au motivat și mai tare deoarece în urma acestora performanțele începeau să-și facă apariția și încet în mine sa născut o dorință arzătoare ce trăgea de mine, trăgea de mine să ajung cel mai bun. Fiecare piedică, fiecare reproș, fiecare derâdere primită, doar au crescut nivelul motivației mele, toate m-au învățat să lupt până în ultima secundă și să-mi doresc să devin cel mai bun.
În momentul în care deschideam ușa sălii și intram în vestiar, mintea mea fugea deja la antrenament întrebându-mă oare ce voi face azi. Fără să-mi dau seama prea devreme, uitam de toate grijile și problemele cotidiene din momentul în care începea antrenamentul.

Cu siguranță, experiența ta va fi unică, dar nu pe cât crezi tu de diferită, acea iubire, față de sport, pe care o vei dezvolta, va rămâne în tine pe veci. Acele persoane ce te-au învățat și pe care le-ai cunoscut prin intermediul sportului nu vor fi uitate, dar mai ales, amintirile croite în sala de sport îți vor rămâne în inimă pe veci. Vei munci, vei cădea și te vei ridica, reușind astfel să îți croiești drumul tău ca sportiv.

Citește și: Tipuri somatice

Sper că și de data asta articolul meu a fost pe gustul vostru, iar dacă e așa, vă rog să îmi dați un mic share pentru a mă sprijini!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: