Scriem advertoriale

Ești în căutarea publicității? Dorești să îți promovezi blogul, afacerea, site-ul, dar totuși vrei prețuri bune?

Atunci ești în locul potrivit. De Sport Online vă pune o gamă largă de instrumente publicitare ce vă vor veni în ajutor cu siguranță.

Acum vreau să lămuresc ceva cu voi, un lucru destul de discutat. Noi nu facem afiliere, noi oferim reclamă de calitate. Știu că de obicei plățile pentru publicitate sunt după două criterii, CPC și CPA. CPA, adică cost per click este o modalitate bună, la fel ca și CPA, cost per acțiune, din păcate noi nu oferim și nu încurajăm acest lucru. Haideti să vă spun de ce. În fiecare site/blog există un spațiu publicitar ales de administrator. Toată lumea ce intră pe site vede acele reclame,iar în proporție de 95% oamenii citesc acele bannere, și cu siguranță le rămâne în minte acel nume,dar nu de multe ori dă clik și nu de multe ori cumpără, dar de fiecare data citește și rămâne cu un nume în minte. Acel nume în minte își merită banii. Nu credeți? Să vă dau un exemplu. O persoană vede un banner al unui magazin, nu intră, nu cumpără, dar rămâne cu acel magazin în minte. Când va dori să cumpere ceva se va gândi „ah, stai puțin, țin minte magazinul ala, hai să intru să văd dacă găsesc acolo”. Am dreptate?

Modalități de publicitate:

-bannere în spațiul publicitar(atenție, pentru bannere trebuie să plătiți minim 5 zile, pentru că vor apărea în toate paginile blog-ului), prețul variază în funcție de numărul de bannere(max. 5) pe care îl doriți și numărul de zile în care doriți ca bannerele dumneavoastră să apară pe blog(minim 5);

-advertoriale (un advertorial este un articol reclama, un advertorial este un articol aparent normal ce transmite subtil o reclamă ce va intra mult mai bine pe sub pielea cititorului) prețul advertorialului variază în funcție de mărimea sa, de câte poze doriți și de câte link-uri spre pagina dumneavoastră doriți(dacă aveți articolul, prețul se va reduce la jumătate;

– Recenzii, oferim recenzii ale obiectelor sportive. Pentru a primi o recenzie a unui produs, trebuie să primim produsul respectiv gratuit din partea dumneavoastră și de asemenea o sumă de bani pentru recenzie, suma de bani pe care va trebui să o plătiți variază în funcție de mărimea articolului, de numărul de poze și de numărul de link-uri, spre pagina dumneavoastră, pe care îl doriți.

Dacă doriți serviciile noastre contactați-ne la desportonline@yahoo.com

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: